Meet cute* voor Vlaams-Brabant én CD&V

7 (!) kandidaten zijn er om de nieuwe Big Boss te worden van de mooiste partij van Vlaanderen.

Ook onze provincies zoeken nieuwe voorzitters, aangezien ik me de afgelopen jaren meermaals kritisch maar constructief heb uitgelaten over de (provinciale) werking van onze partij, vond ik het tijd om de uitdaging aan te gaan. Bijgevolg diende ik afgelopen zondag mijn kandidatuur in.

Hieronder kan je mijn motivatie lezen die ik toevoegde aan mijn kandidatuurstelling, waar ik een eerste aanzet geef van mijn plan van aanpak dat ik klaar heb voor de mooiste provincie van Vlaanderen.

Vragen, opmerkingen of suggesties ? Fire away !

Vlaams-Brabant is de meest complexe provincie, maar ook de boeiendste én de mooiste.

Als architecte wil ik graag mee bouwen aan onze christendemocratische familie in Vlaams Brabant om zo opnieuw de grootste te worden.

Focussen op wat ons verbindt, niet wat ons onderscheidt.

Ik wil afdelingen, mandatarissen en alle leden vooruit duwen zodat we SAMEN aan ons verhaal kunnen bouwen.

Het rapport van de groep van 12 is een goeie aanzet maar ik wil verder LUISTEREN, naar álle 65 afdelingen in onze provincie.

Op basis van mijn eigen ervaringen van de afgelopen 15 jaar én jullie input wil ik BRUGGEN BOUWEN. Bruggen tussen de verschillende afdelingen, bruggen tussen de verschillende regio’s, en vooral ook bruggen tussen jullie, de lokale afdelingen en het nationale bestuur.

Op het vlak van communicatie, sociale media, evenementen, drukken van boekjes en flyers, enz. wil ik de best mogelijke ondersteuning, afgestemd op jullie lokale noden.

Als architecte wil ik samen met jullie een plan van aanpak uittekenen, zodat onze afdelingen in oppositie samenwerken en elkaar versterken om zo in te breken in de meerderheden in 2024. Ook onze sterke afdelingen wil ik verder helpen groeien, verjongen en adviseren waar nodig, zodat ook zij klaar zijn voor 2024.

In deze polariserende tijden is de ideologie van CD&V relevanter dan ooit! Ik geloof sterk dat ik de juiste vrouw op de juiste plaats ben om samen met jullie CD&V in Vlaams-Brabant terug ‘incontournable’ te maken als beleidspartij.

* Meet cute: https://en.wikipedia.org/wiki/Meet_cute

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s